Velkommen til ORIGINS 2018!

POSTED BY Oscar Wold Halland 19/10/2018 in News
Post thumbnail

Kvelden har nå lagt seg over SpillExpo og portene stenger om noen få strakser, men vi holder det gående døgnet rundt fram til søndag!

Det er mange av dere som er på plass allerede, og vi håper dere har det helt strålende her på ORIGINS. Skulle du eller kompisen din lure på noe så er det bare å ta kontakt med noen av de som løper rundt med nøkkelbånd som det står KANDU på (slik båndet på bildet av vår konkurransesjef Erik, nedenfor).

I løpet av morgendagen vil det settes i gang noen spillkonkurranser. Erik som er leder for disse konkurransene sier dette:

«Det er viktig at så mange som mulig melder seg på! Da blir det mye gøyere for alle. Det spiller ingen rolle om du kjenner til spillene det skal konkurreres i eller ikke.»

Erik, sjef for spillkonkurranser

Erik, sjef for spillkonkurranser

Informasjon om spillkonkurransene får du enten ved å spørre Erik eller noen med «Game» på crew-kortet sitt eller ved å følge med på og lese det som står her på nettsiden!

De aller fleste av dere (vi anbefaler alle å få en time eller to under dyna) vil etterhvert finne ut at det å spille spill og drikke brus hele dagen lang er en smule tøft. Det er derfor ordnet et eget soveområde for de som trenger det når den tid kommer. Der kan du få plass til luftmadrassen din sammen med mange andre gode og dårlige sovehjerter. Soveområdet finner du bak LAN-området under skiltet med en «D» og en pil på.

Vi ønsker dere en god natt, når den tid kommer og håper at dere følger med både her og i de andre kanalene våre (Discord og på Facebook) for informasjon om ting som skjer og hvordan dere skal navigere dere rundt i LAN-konseptet.