Santander kommer til Spillexpo!

POSTED BY Monica Rong 07/11/2017 in News
Post thumbnail

Dobbel hurra – Santander ny sponsor på huset!

Under Spillexpo vil vi arrangere forskjellige spillkonkurranser som League of Legends ARAM, Hearthstone, Rocket League og Minecraft. Santander ønsker å være med på reisen vår og sponser TG:Origins konkurransene med 10.000,- i premie. Med vår andre sponsor, Dr. Oetker kan man vinne opptil 20.000,- tilsammen! *hype*

Santander en av verdens største finanskonsern. De er ledende innenfor bil- og fritidsfinansiering, og tilbyr også kredittkort, Sales Finance, forbrukslån og spareprodukter. Hos dem kan du enten spare penger for å kjøpe det du ønsker i fremtiden, eller du kan låne penger å komme i gang nå. Fremtiden vår ligger hos de yngre, å sikre en bedre fremtid for dem, derfor er et av målgruppene nettopp deg som er med på TG:Origins og Spillexpo.

Vi ønsker alle velkommen og oppfordrer alle til å delta, spesielt nybegynnere. Sitter du inne med et spørsmål som gjør at du ikke tør å delta? Spør oss! Ingen spørsmål er for dumme.

Reglene for våre turneringer vill bli publisert på et seinere tidspunkt så følg med, der kan man lære mye om hvordan en turnering fungerer. Om du skulle lure på noe når reglene blir publisert, som om en regel for eksempel er uklar. Ikke nøl ved å stille spørsmål, vi svarer gjerne.

Bli med på reisen, så har du allerede en stor sjanse til å vinne premien(e) i helgen!

PS. Følg med på nettsiden og Facebook for å få med deg all informasjonen du trenger for å være med på reisen med The Gathering: Origins.