Presse

POSTED BY Sturla Frøyland 11/10/2017
Page thumbnail

THE GATHERING GÅR TILBAKE RØTTENE!

Har du noen gang lurt på hvordan The Gathering startet? Eller kanskje du lurer på hvordan det var «i gamle dager» da The Gathering var mer som å henge med vennene dine i en gigantisk stue?

Nå har du sjansen til å oppleve old-skool The Gathering! The Gathering er tilbake til sine røtter i Skedsmo kommune for en spennende, ny dataparty-opplevelse! Med moro og spill, premier og en avslappet atmosfære er The Gathering:ORIGINS stedet å se og bli sett på Norges største digitale live utstilling SpillExpo.

Vår host er Scott Tumilty fra The Social, BBC. De som har vært deltakere på The Gathering de siste årene kjenner ham som en av våre faste verter, og vi er glade for å ha ham med på TG:Origins også.

Inkludert med Dataparty-billetten er et helgepass til SpillExpo (verdi 550 kr). På årets utgave av SpillExpo stiller utstillere som Nintendo, Namco Bandai, GameStop, Nerdeportalen, Platekompaniet og mange fler. Siden oppstarten i 2012 har SpillExpo vokst fra 9.000 besøkende til 18.700 besøkende i 2016. På messen kan besøkende møte spillutviklere, utdanningsinstitusjoner, prøve VR-briller, høre foredrag fra folk i spillbransjen, se e-sport og cosplay, møte Youtube-kjendiser og masse mer!

Billetter til The Gathering:ORIGINS vil bli veldig begrenset, så kjøp din før de er borte!

The Gathering:ORIGINS – Sees der!  Billettsalget er i gang på www.geekevents.org


Om KANDU – Norsk dataungdom

KANDU er en demokratisk medlemsorganisasjon for ungdom som driver med datakultur og datarelaterte hobbyer. Med over 7000 medlemmer er vi Norges største organisasjon for datainteressert ungdom. Vi er best kjent som arrangøren av The Gathering som hver påske samler over 6000 mennesker i Hamar, men jobber også året rundt for å skape mer og bedre datakultur i det norske samfunnet.

Les mer her:

 

Omtale

 

Hovedkontakt

E-post: origins@gathering.org

Kontaktpersoner

Dawn Patrick-Brown

Andreas Aanerud