Spill @ The Gathering:ORIGINS

POSTED BY Sturla Frøyland 07/10/2017

Andreas M Aanerud (CC)

Information in English

Selv om årets The Gathering: ORIGINS ikke vil ha noen store e-sportsatsninger finner du fortsatt noen morsomme spill å delta i.

Hearthstone

Hearthstone er et free-to-play online kortspill utviklet og publisert av Blizzard Entertainment. Hearthstone bygger på de allerede eksisterende karakterene og tingene du finner i spillet World of Warcraft. Spillet foregår slik: Du velger deg en kortstokk bestående av 30 kort. Denne bruker du i en kamp enten mot en datamaskin eller en annen spiller på andre siden av internett. Hvert kort har en pris kalt «mana». I hver runde blir en spiller tildelt 1 mana, og en spiller kan ha maks 10 mana totalt. Manaen kan spares eller brukes og spiller du taktisk kan du fort ende opp med å ha overtaket på motstanderen.

Hearthstone-turneringen på The Gathering: ORIGINS: 
Informasjon om turneringen vil snart bli tilgjengelig.

Rocket League

Rocket League er en krysning av fotball og bil-spill utviklet og publisert av Psyonix. Spillet har vært lansert i over to år, men har likevel klart å holde seg i live. Utgiveren beskriver selv spillet som: «fotball, men med rakettdrevne biler». Rocket League er lansert til de fleste spillplattformer, og er også et av de få spillene som også fungerer på tvers av alle plattformene.

Rocket League-turneringen på The Gathering: ORIGINS: 
Informasjon om turneringen vil snart bli tilgjengelig.

League of Legends ARAM

League of Legends-turneringen på The Gathering: ORIGINS:
Kampene er best av 3 og spilles på EUW-servere.
Krav til innstillinger:
– Kart: Howling Abyss
– Lagstørrelse: 5
– Pickmode: Tilfeldig

Minecraft

Minecraft er et kreativt sandkassespill utviklet og publisert av Mojang AB. Spillet har vært lansert i mange år, og er et kjent innslag på mange LAN rundt omkring i verden. Spillet passer for alle aldre og din egen kreativitet er det eneste som setter grensen for hva du kan få til med dette spillet!

Minecraft på The Gathering: ORIGINS:
Vi vil på The Gathering: ORIGINS 2017 avholde en kreativ konkurranse i Minecraft. Deltagerne vil få muligheten til å logge på en egen Minecraft-server kun dedikert til denne konkurransen. Serveren driftes av Blokker. IP-adressen lanseres på LANets egen Discord.