Dr.Oetker to the rescue at SpillExpo!

POSTED BY Monica Rong 02/11/2017 in News
Post thumbnail

Hurra! Dr.Oetker er sponsor på Spillexpo! 

På Spillexpo vil vi kjøre forskjellige konkurranser som League of Legends ARAM, Hearthstone, Rocket League og Minecraft. Om du er med på et eller flere konkurranser er du med på å vinne en pot på 10.000,- sponset av Dr. Oetker!

Dr.Oetker en av de største på frossen pizza i Norge med 25 % markedsandel. De har utallige smaksvarianter og skårer meget høyt på kvalitet. En av Dr.Oteker viktige målgrupper er nettopp deg som er med på TG:Origins og Spillexpo.  Ved siden av pizza så er Dr.Oteker også store innen baking.

Det vil også bli arrangert en Kahoot konkurranse (består av diverse spørsmål og/eller oppgaver man må løse via mobilen sin), og ikke minst gadets, merch og dele pizza gleden med alle deltagere og frivillige under lanet. Møt opp! Nom nom nom🍕🍕🍕

Vi ønsker alle velkommen og oppfordrer alle til å delta, spesielt nybegynnere. Sitter du inne med et spørsmål som gjør at du ikke tør å delta? Spør oss! Ingen spørsmål er for dumme.

Kanskje du er en av de heldige, og stikker av med en premie eller to etter helgen? 

Reglene for våre turneringer vill bli publisert på et seinere tidspunkt så følg med, der kan man lære mye om hvordan en turnering fungerer. Om du skulle lure på noe når reglene blir publisert, som om en regel for eksempel er uklar. Ikke nøl ved å stille spørsmål, vi svarer gjerne.

PS. Følg med på nettsiden og Facebook for å få med deg all informasjonen du trenger for å være med på reisen med The Gathering: Origins.