Bli med på våre spillkonkurranser!

POSTED BY Oscar Wold Halland 20/10/2018 in News
Post thumbnail

Ikke fått deg påmeldt konkurranser enda? Se her!

I løpet av lørdagen skal det fyres løs en hel haug med konkurranser i mange ulike spill. For at det skal gå greit for seg må vi ha en liten plan for når og hvor konkurransene skal gjennomføres, den finner du under her:

Hearthstone

Hearthstone-turneringen er den første turneringen på ORIGINS 2018. Påmelding finner du på Toornament! Turneringen begynner klokken 16.


Rocket League

Som i fjor kjører vi i år også en Rocket League-turnering. Påmelding finner du på Toornament! Turneringen begynner klokken 18.


Counter Strike: Global Offensive AIM 1v1

I spillet Counter Strike, som er myntet på de litt mer voksne av dere, skal vi ha en 1v1 aim map turnering. Påmelding finner du på Toornament! Turneringen begynner klokken 20.


League of Legends ARAM

Det blir en liten ARAM-turnering i LoL i år (ARAM står for All Random All Mid). Påmelding finner du på Toornament! Turneringen begynner klokken 22:00.


Beat Sabre

Vi har fått tak på en HTC Vive som betyr at vi også kunne tenke oss å ha en liten turnering i Beat Sabre i løpet av kvelden. Du melder deg på ved å møte opp i VR-området rett før klokken 24:00.


Minecraft

Vi må ha en aldri så liten konkurranse i den kjente og kjære spillet Minecraft. Serveren vil kjøre et plot-system og være kreativ der fokuset er på å bygge etter et temaet SpillExpo. Et forslag kan jo for eksempel være å ta for seg den standen du syntes er aller kulest og lage den i Minecraft! IP-adresse: 77.40.134.9